Το Android 5.0 έρχεται, σε ποια συσκευή όμως ?

Apr 02, 13 Το Android 5.0 έρχεται, σε ποια συσκευή όμως ?

Τακτική της Google κατά τα προηγούμενα έτη είναι η ανακοίνωση της νέας έκδοσης του Android κατά τη διάρκεια του Google I/O Conference, πράγμα που αναμένεται και φέτος για το Android 5.0, τη περίοδο 15-17 Μαΐου ,οπότε και πραγματοποιείται το συνέδριο της εταιρίας στο San Francisco.

Αυτό που συγκεντρώνει όμως τα περισσότερα ερωτηματικά είναι το ποια συσκευή θα είναι αυτή που θα τρέχει πρώτη και θα μας συστήσει το Android 5.0 ή αλλιώς Key Lime Pie.

Κατά τα προηγούμενα έτη οι νέες συσκευές Nexus σηματοδοτούσαν και τη κυκλοφορία μιας νέας έκδοσης του Android. Αυτό είναι πολύ πιθανό να ισχύσει και φέτος με τη φημολογούμενη κυκλοφορία του Nexus 5 από την LG τη περίοδο Ιουνίου – Ιουλίου. Φωτογραφίες της συσκευής, ανεπίσημα έχουν ήδη κυκλοφορήσει αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται όντως για τη παραπάνω συσκευή.

Φήμες θέλουν την ίδια περίοδο να κυκλοφορεί από τη Motorola(της οποίας το τμήμα κινητής τηλεφωνίας ανήκει στη Google) το Motorola X πράγμα που περιπλέκει κάπως τα πράγματα καθώς παίρνει το προβάδισμα από την LG για την ενσωμάτωση του νέου λειτουργικού.

Άλλη μια φήμη που ακούγεται για τα Nexus 5 και Motorola X, είναι ότι ουσιαστικά πρόκειται για το ίδιο τηλέφωνο. Ένα καθαρά Google τηλέφωνο το οποια θα ονομάζεται, Google Nexus X η Google X Phone.

Εκτός από τις δυο η μια παραπάνω συσκευές ακούστηκε και το όνομα του Samsung Galaxy Note 3 αλλά η αναμενόμενη κυκλοφορία του το Σεπτέμβριο το βγάζει εκτός συναγωνισμού.

Ανεξάρτητα πάντως με τη σύγχυση που υπάρχει γύρω από το όνομα και την κατασκευάστρια εταιρία όλα καταδεικνύουν ότι το Χ Phone θα είναι αυτό που θα μας συστήσει το νέο Android

Εις αναμονή λοιπόν των ανακοινώσεων.

 

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας .