Νέα χρονιά και οι φήμες για την Apple παίρνουν φωτιά..

Jan 04, 13 Νέα χρονιά και οι φήμες για την Apple παίρνουν φωτιά..

Δεν πρόλαβαν να τελειώσουν οι διακοπές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς και οι πρώτες φήμες για την Apple είδαν το φως της δημοσιότητας. Λογικό μιας και έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της αγοράς με τα προϊόντα της τα τελευταία χρόνια.

Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τις προβλέψεις.

Η Apple έχει ξεκινήσει και τεστάρει το νέο iPhone 6 με το iOS 7.

Σύμφωνα με το The Next Web , πολλοί προγραμματιστές εφαρμογών iPhone έλαβαν στις αναφορές χρήσης των εφαρμογών τους (app logs) , στοιχεία τα οποία έδειχναν ότι συσκευές με αναγνωριστικό (identifier)  “iPhone6,1” και λειτουργικό iOS 7, χρησιμοποίησαν την εφαρμογή τους και μάλιστα η ιντερνέτ διεύθυνση αυτών (IP address), εντοπίστηκε  στο Cupertino campus της Apple. Να σημειωθεί εδώ ότι το αναγνωριστικό (identifier) της συσκευής iPhone 5 είναι “iPhone 5, 1” και “iPhone 5, 2” ανάλογα με το LTE μοντέλο του ακουστικού και την 4G μπάντα που λειτούργει.

iPad mini 2 με Retina και A6 επεξεργαστή.

Το δίκτυο CNET πιστεύει ότι το νέο iPad mini θα έχει Retina panel και τον καινούριο επεξεργαστή A6, χαρακτηριστικά που παρουσιαστήκαν στο τελευταίας γενιάς iPad. Όλοι μας θέλουμε να βγει αληθινή αυτή η φήμη και να δούμε ένα αξιόλογο πραγματικά iPad mini.

Το καινούριο iPhone θα κυκλοφορήσει σε πολλά περισσότερα χρώματα και μεγέθη οθόνης.

Μια πρόβλεψη του Business Insider είναι ότι το καινούριο iPhone θα κυκλοφορήσει σε πολλά χρώματα και είναι πιθανό να δούμε και μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης. Επίσης η ανακοίνωση του προϊόντος θα γίνει τον ερχόμενο Ιούνιο, μιας και συνήθως κάθε Ιούνιο η apple πραγματοποιεί το Παγκόσμιο Συνέδριο των Προγραμματιστών (World Wide Developer’s Conference). Ο αναλυτής του άρθρου πιστεύει ότι η Apple θα κρατήσει τρία μεγέθη οθόνης 3.5, 4 και μια μεγαλύτερη. Το να ξεφύγει η Apple από το ασπρόμαυρο στυλ μπορεί και να μην μας εκπλήξει, κρίνοντας την νέες τάσεις στις γραμμές των iPod Touch, αλλά μια μεγαλύτερη οθόνη θα έφερνε πραγματικά τα πάνω κάτω, μιας και θα δυσκόλευε περισσότερο την ζωή των προγραμματιστών που μέχρι πριν το iPhone 5 προστάτευε ευλαβικά.

Η Apple θα εγκαταλείψει την Samsung για την TSMC.

Σύμφωνα με το site AppsGoneFree η Apple ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τον Κορεάτη γίγαντα για την Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC)  στην κατασκευή των A6x επεξεργαστών της. Πράγμα λογικό μετά τον πόλεμο που είχε ξεσπάσει τελευταία.

Τα MAC του 2013 θα έχουν ταχύτερο Wi-Fi.

Το The Next Web υποστηρίζει ότι οι Mac υπολογιστές του 2013 θα έχουν “5 G Wi-Fi” η αλλιώς 802.11ac. Το πιο πιθανό είναι να δούμε την νέα έκδοση Wi-Fi και σε πολλές νέες συσκευές το νέο έτος.

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας .